Lastausvarret

Valikoimastamme löytyy sopiva lastausvarsi sekä öljyille että kemikaaleille, myös kuumille tai höyrystyville nesteille. Erilaisten alustojen ja portaikkojen avulla on helppo järjestää pääsy vaikeakulkuisiinkin kohteisiin.

Edustamamme OMC-tuotevalikoima sisältää useita välineitä laajan tuotevalikoiman siirtämiseen, erityisesti vaativiin paine- ja lämpötilaolosuhteisiin. OMC varmistaa huolellisesti valmistusmateriaalit ja tiivisteet, jotta ne läpäisevät kaikki vaativat testit.

OMC-tuotteet voidaan jakaa seuraavasti:

Lastausvarret

Lastausvarret öljytuotteille
Lastausvarret kemian tuotteille
Lastausvarret nestekaasulle
Lastausvarret kuumille tuotteille
Lastausvarret ruokatarvikkeille
Erikoislastausvarret

Pyörivät nivelet

Venttiilit

API RP 1004 liittimet
Lastausventtiilit
Tarkastusventtiilit
Roiskumisenestoventtiilit
Tyhjiösuojat

Tarvikkeet

Asentotunnistimet
Ylivirtaushälyttimet
Paineilmajärjestelmät
Telineet lastausvarsille
Taittuvat rappuset
Tarvikkeet

Historia

Officine Meccaniche Cavourresi S.p.A. (OMC) perustettiin vuonna 1964 Cavourin kaupunkiin, 50 kilometrin päähän Italian Torinosta. Yritys on rakennettu 11 hehtaarin tilalle, josta toimistoja ja tuotantotiloja on 4000 neliötä. OMC:n tuotanto keskittyy täysin niveliin, lastausvarsiin ja näihin liittyviin tarvikkeisiin. Yritys on vuodesta 1965 lähtien erikoistunut nesteiden siirtämiseen lastausvarsien ja imulaitteistojen avulla. Tuotekehitysosaston koko työpanos on omistettu tavallisten ja erikoisnesteiden siirtotarvikkeiden tehokkaimman mahdollisen tuotannon saavuttamiseksi.
Tämä uusien projektien tuotekehitys, joka on kunnioittaa ja kehittää ympäristönsuojelua, on mahdollistanut OMC:n valmistaa yli 18,000 lastausvartta jotka ovat toiminnassa ympäri maailmaa.
Tärkeä tuotemerkin laatua korostava vaihe OMC:n historiassa on ollut yrityksen laatujärjestelmän sertifiointi EN ISO 9001:2000-standardin mukaiseksi.