Sondex SSU

Sondex SSU on korkealaatuisista osista valmistettu höyry-yksikkö, joka on suunniteltu huomioon ottaen energian optimointi, helppokäyttöisyys ja kunnossapito. Korkea laatu mahdollistaa erittäin tarkkojen säätöjen tekemisen, ja sen avulla vältetään ongelmia kuten paineiskuja.

Sovellusalueet: Kuuman veden tuotantolaitokset tai lämmityslaitokset, joissa kuumavesisäiliö on tarpeeton. Höyrylaitokset, jotka pyrkivät energian optimointiin oikeilla säädöillä ja lämpötilan kontrolloinnilla.

Sondex SSU -yksikkö käyttää höyryä keskuslämmitykseen tai kuuman veden tuottamiseen.  Yksikkö voidaan suunnitella ja sovittaa tarpeisiin aina 100 kilowatista ylöspäin. Yksikkö toimitetaan koottuna ja testattuna, valmiina asennettavaksi.

Sondex SSU toimitetaan kokonaisena yksikkönä, jota on mahdollista täydentää muun muassa paineen alennus- ja kierrätyspumppulaitteistolla. Asiakkaan tarpeisiin sovitettu rakenne ja kuljetus ovat mahdollisia.

Levylämmönsiirrin: Sondex levylämminsiirrin S9A on erityisesti suunniteltu tähän sovellukseen. Levylämmönsiirrin siirtää energiaa höyrypuolelta vesipuolelle.

Lämpötilansäätö: Sondex SSU on varustettu elektro-pneumaattisella säätöventtiilillä, jossa on elektro-pneumaattinen osoitin. Säätö tehdään 4-20 mA signaalilla PT-100-sensorista, joka on asennettu suoraan vesipuolelle. Lisäksi systeemi on varustettu säädettävällä lämpötilan varojärjestelmällä.

Lauhdepumppu: Sondex SSU on suunniteltu yhdessä höyrykäyttöisen lauhdepumpun kanssa. Se varmistaa, että levylämmönsiirtimen sisällä oleva lauhde poistetaan aina, jotta mahdollisimman suuri levylämmönsiirtimen pinta-ala on käytössä. Lisäksi yksikkö on varustettu kerääntyvän lauhteen jakelulaitteistolla varmistaakseen yksikön pitkän eliniän.

Putket ja sovitteet: Kaikki putket ja sovitteet on suunniteltu ja mitoitettu Sondex SSU -yksikön maksimaaliseen suoritukseen.  Korkeiden laatustandardit saavuttamiseksi yksikköön on sovellettu uuden aikaista hitsaustekniikkaa ja kokoaminen on tehty koulutettujen henkilöiden toimesta. Ennen kuljetusta kaikki yksiköt on huolellisesti testattu niin kansainvälisten kuin paikallisten menettelytapojen mukaisesti.

Rakenne: Sondex SSU on suunniteltu ja koottu kompaktille, vankalle rungolle, joka on helposti liikuteltavissa ja kuljetettavissa haarukkatrukilla tai pinoamisvaunulla asennuspaikalle. Lisäksi säädettävä syöttö on asennettu runkoon, jolloin se voidaan adaptoida perustuksiin.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä.

Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella.

Siirry yhteystietoihin