Virtauslämmittimet

Virtauslämmittimet toimivat jopa vaikeimpien öljyjen ja nesteiden kanssa. Korkean viskositeetin raakaöljyt kuten myös kivihiilitervapolttoaineet, jäteöljyt, voitelu- ja mineraaliöljyt, vesi ja muut prosessinesteet voidaan varastoinnin poistovirtauksessa lämmittää tarkasti prosessin vaatimuksia vastaavaksi.  Hiiliteräksestä tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut lämmittimet, joissa on vaihdettavat ulosvedettävät lämmityselementit, voidaan mitoittaa antamaan kullekin lämmitettävälle aineelle sopiva pintateho. Lämmittimien valikoima on laaja ulottuen aina 1 kilowatista 1200 kilowattiin käyttäen monikertaisia lämmittimiä. Suurimmat toimitukset ovat jopa 200 kW tehoisia lämmityspaketteja, jotka on varustettu Midcomin sähköisillä ohjauslaitteilla.

Midcom sähkölämmittimet toimivat jopa vaikeimpien öljyjen ja prosessinesteiden kanssa. Korkean viskositeetin raakaöljyt kuten myös kivihiiliterva, bitumi, mineraaliöljyt, vesi ja muut prosessinesteet voidaan lämmittää haluttuihin lämpötiloihin ja säädellä tarkasti joko perinteisellä termostaatilla tai nykyaikaisemmalla portaattomalla tyristorisäätimellä, joka tarjoaa tarkemman lämmönsäätelyn ja säästää energiaa. Pitkäikäiset matalaenergiset keraamiytimiset elementit on suunniteltu ongelmattomaan käyttöön ja vaivattomaan huoltoon.

Kaikki Midcomin ELW-sähkölämmittimet on varustettu ylikuumenemisen estävällä varotermostaatilla.

Midcomin virtauslämmittimiä on asennettu moniin erikokoisiin lämmityssoveluksiin kuten diesel-moottoriasennuksiin, kevytöljyjärjestelmiin, joissa on tarvetta ehkäistä vahautumista, uunisovelluksiin, raskaan polttoöljyn jakelulinjoihin/kattilajärjestelmiin joissa tarkkaa lämpötilan säätöä tarvitaan. Pienillä rakenteen muutoksilla lämmittimiä voidaan käyttää bioöljyjen, eläinrasvojen, jäteöljyjen ja prosessivesien lämmitykseen.

Kaikki lämmittimet ovat eurooppalaista lainsäädäntöä noudattavia, merkitty CE-merkillä ja PED-hyväksyttyjä. Lisäksi perusrakenne noudattaa PD 5500- tai ASME-suunittelustandardeja.

Ensimmäinen lämmittimen suunnittelupaine on 11,67 barg mutta jopa 70 barg lämmittimiä on suunniteltu ja toimitettu spesifeihin prosessiolosuhteisiin. Yksi Midcom sähkölämmittimien etu on, että rikkoontunut sähköinen elementti voidaan vaihtaa ilman lämmittimen irroittamista ja tyhjentämistä.  Kaikki Midcomin valikoimassa olevat lämmittimet ovat varustettuja merirekisterien vaatimuksia vastaaviksi (Lloyds Register of Shipping, ABS jne.). Tuotteet testataan hydraulisesti ja sähköisesti ennen toimitusta tehtaaltaan.

 

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä.

Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella.

Siirry yhteystietoihin