ATEX-hyväksytyt lämmittimet

Virtauslämmittimet toimivat jopa kaikkien vaikeimpien öljyjen ja nesteiden kanssa. Korkean viskositeetin raakaöljyt kuten myös kivihiilitervapolttoaineet, jäteöljyt, voitelu- ja mineraaliöljyt, vesi ja muut prosessinesteet voidaan varastoinnin poistovirtauksessa lämmittää tarkasti prosessin vaatimuksia vastaavaksi. Hiiliteräksestä tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut lämmittimet, joissa on vaihdettavat ulosvedettävät lämmityselementit, voidaan mitoittaa antamaan kullekin lämmitettävälle aineelle sopiva pintateho. Lämmittimien valikoima on laaja ulottuen aina 1 kilowatista 1200 kilowattiin.

Kaikki Midcomin EX/ELW -sähkölämmittimet on varustettu ylikuumenemisen estävällä termostaatilla.

Midcomin virauslämmittimiä on asennettu moniin erikokoisiin lämmityssovelluksiin kuten diesel-moottoriasennuksiin, kevytöljyjärjestelmiin, joissa on tarvetta estää vahautumista, uunisovelluksiin, raskaan polttoöljyn jakelulinjoihin/kattilajärjestelmiin, joissa tarkkaa lämpötilan säätöä tarvitaan. Pienillä rakenteen muutoksialla lämmittimiä voidaan käyttöö myös bioöljyjen, eläinrasvojen , jäteöljyjen ja prosessivesien lämmitykseen.

Kaikki lämmittimet ovat eurooppalaista lainsäädäntöä noudattavia, merkitty CE-merkillä ja PED-hyväksyttyjä . Lisäksi perusrakenne noudattaa PD 5500- ja ASME-suunnittelustandardeja.

Ensimmäisen lämmittimen suunnittelupaine on 11,67 barg mutta jopa 70 barg lämmittimiä on suunniteltu ja toimitettu spesifeihin prosessiolosuhteisiin. Yksi Midcom sähkölämmittimien etu on, että rikkoontunut sähköinen elementti voidaan vaihtaa ilman lämmittimen irroittamista ja tyhjentämistä. Kaikki Midcomin valikoimassa olevat lämmittimet ovat saatavilla merirekisterien vaatimuksia vastaaviksi (Lloyds Register of Shipping, ABS jne.). Kaikki tuotteet testataan hydraulisesti ja sähköisesti ennen toimitusta tehtaalta.

 

Täyttää ATEX Driktiivin 94/9/EC IECEx
Käytettäväksi Zone 1 a Class 1 Division 2 Hazardous Area.
Riviliitinkotelon suojausluokka IP66
Käyttöjännite max. 690 V

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä.

Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella.

Siirry yhteystietoihin