Lasikuituiset keskipakopumput

Saturn-Mallisto

Järeä, kestävä, kevyt, ANSI-Standardin mukainen
Argal Saturn-malliston pumput ovat keskipakotoimisia, yksivaiheisia ja ANSI/ASME B73.1 säädösten mukaisia.

Järeät pumput vaativiin sovelluksiin
Kuituvahvistetusta polyesteristä (FRP) valmistetut pumput eivät tarvitse ulkoista suojakuorta vahvistamaan rakennetta. Suunnittelu ja materiaalin kestävyysominaisuudet antavat pumpulle yleisistä seosmetalleista valmistettujen pumppujen kestävyyden.

Kemiallinen kestävyys
Rakenteen saatavuus epoksin, vinyylin ja esterin erilaisilla sekoituksilla tekee pumpuista useiden syövyttävien ja kohtuullisesti kuluttavien kemiallisten nesteiden ja meriveden kestäviä.

Ihanteellinen ratkaisu useisiin käyttökohteisiin
Saturn-pumput ovat tekninen ja taloudellinen vaihtoehto seosmetalleista valmistetuille pumpuille ja niitä voidaan käyttää vedenkäsittelyssä, merivesisovelluksissa, yhdyskunta- ja teollisuuden jätevesien puhdistamisessa ja yleisesti kemiallisia nesteitä sisältävissä tuotantoprosesseissa.

Valmistusprosessi
Argal valmistaa Saturn-pumput Italiassa sijaitsevalla tehtaallaan RTM-ruiskuvalutekniikalla. Prosessissa osat valmistetaan kasaamalla muottiin päällekkäin useita lasikuitukerroksia ennen hartsin ruiskuttamista. Eri painoisten ja kuvioisten lasikuitumattojen käyttö ja niiden lukumäärän vaihtelu vahvistaa pumpun rakennetta olennaisimmilla alueilla ja tuottaa samalla korkealaatuisen pinnan ja erinomaisen kemikaalienkestävyyden pumpattavan kemikaalin kanssa kosketuksissa oleville pinnoille.

Suunnittelu
Saturn-pumppuja on saatavilla kahtena versiona:
ZGS laakeripukkirakenteella
ZMS blokkirakenteella

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä.

Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella.

Siirry yhteystietoihin