Kaksoiskoneikot

Sarja DKB

Paineenkorotusmoduuleissa kolmiruuvipumput ovat pareittain varmistaakseen polttoaineen kuljetukset moottoriin. Tähän mennessä nämä kolmiruuvipumppukoneikot on rakennettu monimutkaisella ja kalliilla putkituksella.

Nyt se on halvempaa ja taloudellisesti tehokkaampaa!
Kolmiruuvipumppukoneikko sarja DKB on kompakti ja tilaa säästävä yksikkö. Sarjalla saavutetaan samat hyödyt kuin DKC-DLC-sarjoissa. Tämä sarja säästää arvokasta tilaa ja kallista putkityötä sekä saavutetaan lisää toimivuutta.

Uusi kaksoiskoneikkosarja DKB voidaan varustaa KRAL kolmoruuvipumpuilla sarjasta K, aina 58 l/min virtauksesta 280 l/min asti. Tiivistevaihtoehdot riippuvat käyttötarkoituksesta. Hermeettisesti tiivistetty magneettikytkin mahdollistaa lämpötilan aina 250 °C asti. Lisäksi, erilaisia lämpöeristevaihtoehtoja on saatavilla korkea viskoottisille nesteille.

 

Sarja DL/DS

KRAL koneikot erottuvat edukseen kompaktin rakenteensa ansiosta. Molemmat KRAL kolmiruuvipumput ovat itsesyöttäviä, pumppaavat  matalalla sykkeellä ja toimivat matalalla melutasolla. Käytössä olevasta kolmiruuvipumpusta vaihtaminen varalla olevaan kolmiruuvipumppuun onnistuu sähköisesti tai manuaalisesti. Kolmiruuvipumpun kunnossapito ja suodattamien puhdistus voidaan toteuttaa häiritsemättä prosessia.

KRAL kaksoispumppukoneikkoa käytetään erityisesti keskuslämmityksessä kuljettamaan lämmitysöljyä, kierrätysputkistoissa, polttimissa teolliseen lämmitykseen, julkisissa rakennuksissa, laivanrakennusteollisuudessa ja kaikkialla missä jatkuvaa öljyn toimitusta tarvitaan.

Edut:

Korkea käyttöturvallisuus
Kompakti rakenne
Helppo asentaa

Sarja DKC/DLC

Maksimaalista käyttövarmuutta toisella kolmiruuvipumpulla

Kriittisissä sovelluksissa toinen kolmiruuvipumppu varmistaa turvallisuuden. Tyypillisiä esimerkkejä ovat Booster-koneikot valtamerilaivoissa, ja poltinlaitteet meri- ja teollisuussovelluksissa. Tällöin tarvitaan maksimaalista käyttövarmuutta. Yleisimmin käytössä on yksi kolmiruuvipumppu ja toinen pumpuista on varalla. Laivojen tapauksessa polttoainepumpun vika aiheuttaisi moottorin pysähtymisen. Jos tuli sammuu polttimesta, tuotantoprosessi keskeytyy tai lämmitysjärjestelmä ei toimi. Tällaiset sovellukset vaativat turvallisuutta. Kunnossapidon ajaksi ensisijainen pumppu voidaan vaihtaa varapumppuun ilman että prosessi häiriintyy.

Säätöä monilla toiminnoilla kompaktissa tilassa

Kun toinen kolmiruuvipumppu on tarpeellinen, pian tulee selväksi, että suunnittelun, putkituksen ja valvonnan kulut ovat merkittäviä. Yksittäisten komponenttien tilantarve on suuri. Merkittävästi edullisempi ratkaisu on KRAL  DKC/DLC kaksoispumppukoneikko. Kaksi kolmiruuvipumppua, KFT-sarja aina 16 bar asti tai LF-sarja aina 40 bar asti, ovat sovitettu yhteen ja samaan koneikkoon. Koneikko tarjoaa kaikki toiminnot pienessä tilassa ja se on saatavissa erilaisilla lisävarusteilla.

Kevyen ja raskaan polttoöljyn operointi

Kahden nesteen vuoroittainen operointi ei vaadi kallista putkitusta. Vaihtoehtona on nesteensiirto. KRAL kaksoiskoneikko on mahdollista yhdistää kahteen putkistoon eri nesteillä.  Nesteiden vaihto onnistuu manuaalisesti, sähköisesti tai pneumaattisesti.  Vivun asennon etävalvontaan on tarjolla rajakytkin.

Operointia ilman kolmiruuvipumpun pysäyttämistä

Kaksoiskoneikon perusidea on lisätä pumppauksen käyttövarmuutta varapumpun avulla. Kaksoiskoneikolla saavutetaankin maksimaalinen käyttövarmuus. Pumpun vaihdon jälkeen hetkellisesti käyttämätön osa koneikosta tehdään paineettomaksi ja kolmiruuvipumppu voidaan helposti poistaa. Laivan moottori jatkaa toimintaansa, prosessia ei häiriinny ja lämmitysjärjestelmä toimii edelleen.
Erittäin helppo asennus
KRAL kaksoiskoneikot voidaan asentaa ja korjata helposti. Yksinkertaisimmassa tapauksessa vain imu- ja painelinjat täytyy yhdistää. Tehty! Kahden operoitavan nesteen tapauksessa tarvitaan kaksi putkilinjaa. Imu- ja painepuolen liitoskohdat ovat koneikon edessä ja ne on helppo saavuttaa. Toisin kuin perinteisessä kaksi erillistä pumppua vaativassa rakenteessa kaksoiskoneikko ei vaadi ylimääräistä putkiston suunnittelua tai rakennusta. Tällöin säästetään paljon aikaa ja rahaa.

Kompakti, tilaa säästävä rakenne

Uusien kaksoiskoneikkojen rakenne säästää tilaa huomattavasti. Mikään siinä ei muisteta edellisistä malleista. Hyödyntämällä uusia ideoita ja teknologiaa, KRAL on todella suunnitellut uudelleen koneikon ja sen osat.

Suurempi virtaus tarvittaessa

DKC /DLC- kaksoiskoneikkosarjat sopivat erityisesti käytettäväksi kahden KRAKL LF- tai KFT-kolmiruuvipumpun kanssa. Kahden pumpun rinnakkaiskäytöllä virtaus voidaan tuplata.

Saatavissa moni käytännöllisiä vaihtoehtoja:

Lämmitysvaihtoehtoja korkea viskositeetin nesteille
Kaksisuuntainen venttiili nesteiden vaihtoon
Vakiopaineventtiili vakiopaineella
Painekytkin paineen tarkkailuun
Paine-eron näyttö suodattimen likaisuuden tarkkailuun
Nesteen lämpötilan mittaus
Öljyvuotojen tarkkailu
Suodattimen kansisuojaus öljyn roiskumisen aiheuttamien tapaturmien ehkäisyyn

Edut:

Enemmän toimintoja
Enemmän säästöä kahdella kolmiruuvipumpulla
Vaatii 50% vähemmän tilaa
Yksinkertainen asennus
Saatavissa magneettikytkimellä

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä.

Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella.

Siirry yhteystietoihin