K-Sarja

K-Sarja on asiakkaiden arvostama ja joka paikkaan soveltuva KRAL-kolmiruuvipumppu

KRAL K-sarjan kolmiruuvipumput soveltuvat voiteleville, ei-kuluttaville ja kemiallisesti neutraaleille nesteille. Niitä käytetään etupäässä teollisissa sovelluksissa, kuten esim.:
• Meriteollisuudessa poltto- ja voiteluaineiden syöttö- ja kiertopumppuina.
• Koneenrakennuksessa vaihteistojen, moottoreiden, turbiinien ja hydraulijärjestelmien voitelu- ja jäähdytyspumppuina.
• Öljypoltinteollisuudessa suljetun piirin kierto- ja siirtopumppuina.
• Muovien käsittelyssä, varsinkin polyuretaanisovelluksissa; täyttöpumppuina säiliöjärjestelmissä, esim. polttoainesäiliöt, PUR-säiliöt ja värisäiliöjärjestelmät.

K-kolmiruuvipumppu KRALin tuoteohjelmassa

KRAL K-sarjan kolmiruuvipumppu on suunniteltu laajaan käyttöön,  minkä vuoksi se on eniten myyty KRAL-kolmiruuvipumppu. K-sarjan kolmiruuvipumppujen rakennepaine on 16 bar, pesä on valmistettu pallografiittivaluraudasta ja se soveltuu käytettäväksi laivoissa. Siinä on tiivistetty, kestovoideltu, huoltovapaa ulkopuolinen laakeri, joka ei joudu kosketuksiin pumpattavan tuotteen kanssa. K-sarjan kolmiruuvipumppua on saatavana DIN-laipoilla Inline-kokoonpanona ja KFT-sarjan kolmiruuvipumppua yläpuolisilla DIN-laipoilla. Kolmiruuvipumput voidaan asentaa laippa-, jalusta- ja aluslevyasennuksella.

Kolmiruuvipumppujen edut

Muihin pumpputyyppeihin verrattuna KRAL-kolmiruuvipumppujen tilantarve on pieni, mutta kapasiteetti korkea, varsinkin korkeilla paine-eroilla. Kolmiruuvipumput ovat itseimeviä, vähäsykkeisiä ja helppoja säätää. Yksittäiset kolmiruuvipumput, yksittäispumppukoneikot ja kaksoispumppukoneikot ovat erittäin kompakteja. Kaikissa K-kolmiruuvipumpuissa on sisäinen varoventtiili.

Estää kytkinvauriot

Tietyt nesteet muodostavat jäämiä, jotka saattavat rikkoa pumpun. Jäämiä kertyy yleensä mekaaniseen liukurengastiivisteeseen. Jäämät vaurioittavat kuulalaakeria, joka kuumenee, minkä seurauksena elastomeerirengas sulaa ja rikkoo kytkimen. K-sarjan kolmiruuvipumppuun on tehty liukurengastiivisteen viereen reikä, josta neste vuotaa ulos eikä keräänny tiivisteeseen ja muodosta jäämiä.
Uuden sukupolven kolmiruuvipumppusarja K on kokonaan uudistettu. Eniten myytynä yleiskolmiruuvipumppuna K-sarja tarjoaa useita etuja.
Kuulalaakerin eteen porattu vuotoreikä estää jäämiä muodostavan nesteen kerääntymisen. KRAL-kolmiruuvipumpussa on korkealaatuiset SiC-liukurengastiivisteet, joissa on grafiittia kuivavoiteluaineena, mikä alentaa kitkakerrointa kuivakäynnin yhteydessä. O-renkaat, joiden fluoripitoisuus on korkea, soveltuvat korkeille lämpötiloille ja ovat kemiallisesti kestäviä. K-sarjan kolmiruuvipumpuissa on innovatiiviset tiivistekonseptit. Standardina on saatavana hyväksi havaittu valikoima radiaalisia akselitiivisteitä, mekaanisia liukurengastiivisteitä ja hermeettinen magneettikytkin. Vankka ja kompakti rakenne kruunaa pumpun.

Asiakkaan saamat edut

• Ei kytkinvaurioita optimaalisesti sijoitetun vuotoreiän ansiosta.
• Alhaiset kunnossapitokustannukset.
• DIN-standardi.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä.

Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella.

Siirry yhteystietoihin