J-Sarja

Varisco J-Sarjaan kuuluu 37 erilaista, valuraudasta, haponkestävästä teräksestä tai pronssista valmistettua itseimevää keskipakopumppua teollisuuden ja vedenpoiston käyttökohteisiin, 12″ kokoon, 103 m nostokorkeuteen ja 1200 m3/h virtaukseen saakka.

Ihanteellinen pumppu pumpattaessa kiintoaineita sisältäviä nesteitä. Soveltuu hätäkäyttöihin ja teollisuuden ja rakennusteollisuuden kohteisiin, joille imuongelmat ovat ominaisia.

 

Itseimevän rakenteen toimintaperiaate:

Pyörivän juoksupyörän aiheuttama alipaine vetää pumppuun ilmaa (keltaiset nuolet), joka sekoittuu pumpun pesässä olevan nesteen (siniset nuolet) kanssa. Neste-ilma -sekoitus kulkeutuu imukammioon, missä ilma kevyempänä nousee ylös ja poistuu paineputken kautta, kun taas painavampi neste laskeutuu alas takaisin kiertoon. Kun kaikki ilma on poistunut imuputkesta, pumppu on ilmattu ja toimii kuten tavallinen keskipakopumppu.

 

Edut:

• Nopea itseimu ilman pohjaventtiiliä. Kun pumppu on täynnä vettä, se imee automaattisesti maks. 7,5 m:n korkeudesta.

• Helppo asentaa: ainoastaan imuputki pitää upottaa nesteeseen. Pumppu voidaan sijoittaa yläpuolella olevaan kuivaan tilaan, huollon ja valvonnan kannalta parhaiten soveltuvaan paikkaan.

• Kestää hyvin hiovia nesteitä: sameat, mutaiset ja hiekkaiset kiintoainesuspensiota sisältävät vedet.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä.

Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella.

Siirry yhteystietoihin